Alkuun Pirkka Elovirta Pirkan akvarelleja Kaisa Simula Kaisan akvarelleja Kontaktit Sijainti Kurssit
Tervetuloa akvarellikurssille

Järjestämme Pikartin Studiolla akvarellimaalauksesta kiinnostuneille viikonlopun mittaisia alkeiskursseja. Opetamme sinua maalaamaan ja neuvomme eri akvarellimaalaustekniikat ja suosittelemme parhaat paperit.

Molempina kurssipäivinä lauantaina ja sunnuntaina aloitamme kello 10:00 ja lopetamme kello 18:00. Tarvitset mukaasi vain vesivärit ja pari pensseliä. Paperin, joka sisältyy kurssin hintaan saat paikan päällä.

Seuraava alkeiskurssi on:
Korona-pandemian takia, emme voi pitää alkeiskursseja toistaiseksi!Kurssille mahtuu vain kuusi oppilasta, joten kannattaa ilmoittautua heti kun kurssipäiv√§m√§√§rä selviää. Seuraavasta kurssista ilmoitetaan tämän sivun lisäksi: Itäisen kadun Kehystämön ja Askarteluliike Presenton ikkunoissa. Ilmoittautua voit myös alla olevan linkin kautta. (Ei vielä toiminnassa)


Yksinkertaiset välineet riittävät


Hanki vesivärit ja pensselit

Suosittelemme, että hankit kuvassa olevat White Night -vesivärit (12 kpl)ja tasapäisen ja pyöreäpäisen keskisuuren vesiväripensseli. Voit hankkia ne joko Itäisen Kadun Kehystämöstä tai Kauppiaskatu 13:ssa olevasta Presento -askarteluliikkeestä. Kerro, että olet osallistumsssa Pikartin järjestämälle alkeiskurssille, niin molemmissa näissä kaupoissa tiedetään myydä sinulle juuri oikeat välineet. Paperia et tarvitse, sillä sitä saat meiltä kurssin aikana.

Studio Pikart Vanha Suurtori 3 Brinkkalan talon piha Turku
Avoinna päivittäin. Soita 040-5469040 ja kysy milloin.